Győr

Széchenyi István Egyetem, 2015. november 12.

EGYÉNI JELENTKEZÉS

A tehetséget támogatni, segíteni kell! Jelentős részben ezen a segítségen és az ösztönzésen múlik, hogy az adott tudás- és képességtartalomban kiemelkedő teljesítményre képes fiatalok tehetsége kibontakozhat-e, hasznosulhat-e? A TALENTn kezdeményezés olyan fórum, amelyen a tehetségek találkozásával gondolataik, lehetőségeik - reményeink szerint - nem egyszerűen összeadódnak, hanem megsokszorozódnak, hatványokra emelkednek. Ezt fejezi ki a konferencia elnevezése.

Nagyon örülünk, hogy megismerve a TALENTn céljait, programját, részt kívánsz venni a konferencián! Szeretnénk, ha a kezdeményezés résztvevői között személyes és egymást segítő kapcsolat alakulna ki. Ezért szeretnénk mi is megismerni Téged! A kapcsolattartáshoz szükséges adatokon túl ezt szolgálják a jelentkezéskor kért információk.

Kérjük, ezért minden adatot adj meg! A továbblépéshez, valamennyi csillaggal jelölt mező kitöltése szükséges!
Meghívókóddal rendelkezem
Ha előzetesen egyedi kóddal ellátott, névre szóló meghívót küldtünk számodra, kérjük, hogy a kódot mindenképpen írd be a fenti mezőbe.
Előnév Vezetéknév * Keresztnév * Születési év * E-mail cím * E-mail cím ismét * Telefonszám (pl. +36301234567) *
Cég, iskola, szervezet * 600 karakter áll rendelkezésedre. Mivel foglalkozol, mit érdemes tudunk Rólad? Miért gondolod hasznosnak,
hogy részt vegyél a TALENTn konferencián? Mit vársz az eseménytől? *
A következő városok programjain szeretnék részt venni
Debrecen Dunaújváros Kecskemét
Szeretném, hogy a TALENTn oldal emlékezzen rám és később az email címemmel és jelszavammal egyszerűbben tudjak jelentkezni a következő rendezvényekre.
Kijelentem, hogy a fenti adatok megfelelnek a valóságnak és elfogadom a TALENTn Adatkezelési és Részvételi Szabályzatában foglaltakat. Hozzájárulok ahhoz, hogy a megadott adatokat a Silver Kiadó Kft. a TALENTn Tehetségfórummal összefüggésben kezelje. Tudomásul veszem, hogy egy email címről egy regisztráció indítható. A részvételi lehetőségről a szervezők három nappal a rendezvény előtt küldenek megerősítést.
Ennek az oldalnak az eredeti elérhetősége: http://www.talentn.hu/jelentkezes/egyeni
Praesent et nulla eu nibh laoreet varius. Nunc venenatis nisi in libero. In sed justo. Sed risus. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.